facebook tracking

Vi behöver fler vårdhjältar till Småland!

Din kompetens räddar liv, vi vill rädda din kompetens.

Vårt kontor ligger i Nässjö

Vi tror att samarbetet blir starkare om vi som konsultfirma arbetar nära våra konsulter och kunder. 

 

Arbeta som vårdkonsult

Processen: Steg för steg

Intresseanmälan

Vill du veta hur det är att arbeta som vårdkonsult? Du fyller enkelt i en intresseanmälan genom klicka på knappen "bli vårdhjälte" nedan. 

Vi kontaktar dig

Vi tar kontakt med dig inom ett dygn. Först kollar vi av dina önskemål och förklarar mer om hur det är att arbeta som vårdkonsult hos Wixeo. Vid fortsatt intresse tar vi in ditt cv och kollar referenser samt giltighet för legitimation.

Matchande av uppdrag

Vi värnar om att det ska bli bra för dig. Därför letar vi aktivt uppdrag som matchar din profil och dina önskemål. 

Kontinuerlig kontakt med oss

Vi följer självklart upp hur du har det på ditt uppdrag så du trivs och att allt fungerar som det ska.  Eftersom vi är den lilla firman har vi tid att lära känna dig. Som konsult hos oss garanteras du vårt engagemang!

Bli vårdhjälte

Vi garanterar dig

Personlig service
Vår styrka är att vi är en liten byrå som verkligen lyssnar och bryr oss om slutresultatet. För oss är kompetens individuellt och vi jobbar hårt för att matcha rätt konsult med rätt uppdrag. Vi arbetar nära er konsulter, hela vägen!
Engagemang
Vårt driv ligger i att stärka upp vårt näringsliv med fler briljanta medarbetare. Vi vet att du som konsult lägger ner mycket tid och engagemang i ditt dagliga arbete. Därför är vi måna om att lägga ner lika mycket engagemang i dig!
Kvalitet
Vi lämnar inget åt slumpen, varje uppdrag utförs med stor precision och noggrannhet. För oss är det viktigt med återkopplingar. Vi följer noggrant upp och kvalitetssäkrar våra processer för att säkerställa nöjda konsulter och kunder.
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor